Returnare Produse

Politica de returnare si inlocuire a produselor

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv  in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor. Notificarile vor putea fi trimise electronic la adresa: contact@hainutedragalase.ro.

Costul de transport al returului este suportat integral de cumparator. Nu se accepta retururi prin Posta Romana.

Clientul are dreptul sa solicite inlocuirea unui produs cu un altul, din acelasi model, dar dintr-o marime diferita, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului. In cazul indisponibilitatii marimii dorite, produsul va putea fi schimbat cu unul similar, postat pe site cu acelasi pret ca si produsul initial sau cu plata diferentei de pret de catre client. Nu se vor accepta schimburi de produse ce au fost achizitionate/ primite cu mai mult de 10 zile lucratoare de la data achizitiei/ primirii acestora.

Toate cheltuielile aferente inlocuirii prodului vor fi suportate de catre client. Costul retrimiterii produsului inlocuit este de RON 10 pentru Bucuresti si Ilfov si RON 22 (pentru restul tarii pentru zona de acoperirea a Fan Courierului) si se va achita de catre client la momentul livrarii, direct catre curier.

Adresa la care vor fi returnate produsele este : Str. GHIOCEI NR.17, SECTOR 2, Bucuresti.

Produsele nu vor putea fi returnate/ inlocuite in cazurile de mai jos:

  • nu se afla in ambalajul original intact, cu eticheta intacta. Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la returul coletului si nu poate fi modificat in nici un fel prin scriere, etichetare, lipire etc;
  • prezinta semne de folosire, uzura, spalare;
  • lipsa accesorii;
  • au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;
  • nu au fost cumparate de pe www.hainutedragalase.ro;

In cazul refuzarii returului, cheltuielile de transport catre client vor fi suportate in totalitate de acesta.

S.C EXCELLA STIL S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul unor abuzuri, precum returnari repetate.Notificarea returnării produselor se va face numai in scris, la adresa de e-mail contact@hainutedragalase.ro înainte de expedierea acestora.

S.C EXCELLA STIL S.R.L. va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 10 de zile de la data primirii acestora, daca acestea corespund statutului avut la livrarea catre Cumparator, respectiv eticheta si ambalaj original, fara semne de folosire sau uzura; suma înapoiată nu va cuprinde cheltuielile de transport, care vor fi suportate intregral de catre client.De asemenea, produsul va putea fi returnat daca prezinta defecte de fabricatie; conditiile returnarii sunt cele de mai sus. In acest caz,  costul transportului pentru retur va fi suportat de S.C EXCELLA STIL SRL

Pentru mai multe informatii suplimentare consultati pagina "Termeni si Conditii".

Informatii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comanda:


Data Comanda:

Informatii Produs & Motivul Returnarii

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnarii:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in casuta urmatoare: