Termeni si conditii

Site-ul www.hainutedragalase.ro, este proprietatea SC Excella Stil SRL inregistrata in Bucuresti, Str. GHIOCEI NR.17, SECTOR 2 si va fi numita in continuare Excella Stil.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Excella Stil isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

Excella Stil garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul hainutedragalase.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Excella Stil fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre hainutedragalase.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Excella Stil, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a Excella Stil asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului hainutedragalase.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Excella Stil si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Excella Stil a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului hainutedragalase.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de Excella Stil pe site-ul hainutedragalase.ro, politica de preturi
Excella Stil isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul hainutedragalase.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. 
Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Excella Stil in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

Excella Stil nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Excella Stil de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
 

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul hainutedragalase.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre Excella Stil la adresa de e-mail contact@hainutedragalase.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Excella Stil. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Excella Stil isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

4. Politica de returnare si inlocuire a produselor

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv  in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor. Notificarile vor putea fi trimise electronic la adresa: contact@hainutedragalase.ro.

Costul de transport al returului este suportat integral de cumparator. Nu se accepta retururi prin Posta Romana.

Clientul are dreptul sa solicite inlocuirea unui produs cu un altul, din acelasi model, dar dintr-o marime diferita, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului. In cazul indisponibilitatii marimii dorite, produsul va putea fi schimbat cu unul similar, postat pe site cu acelasi pret ca si produsul initial sau cu plata diferentei de pret de catre client. Nu se vor accepta schimburi de produse ce au fost achizitionate/ primite cu mai mult de 10 zile lucratoare de la data achizitiei/ primirii acestora.

Toate cheltuielile aferente inlocuirii prodului vor fi suportate de catre client. Costul retrimiterii produsului inlocuit este de RON 10 pentru Bucuresti si Ilfov si RON 15 pentru restul tarii si se va achita de catre client la momentul livrarii, direct catre curier.

Adresa la care vor fi returnate produsele este : Str. GHIOCEI NR.17, SECTOR 2, Bucuresti.

Produsele nu vor putea fi returnate/ inlocuite in cazurile de mai jos:

  • nu se afla in ambalajul original intact, cu eticheta intacta. Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la returul coletului si nu poate fi modificat in nici un fel prin scriere, etichetare, lipire etc;
  • prezinta semne de folosire, uzura, spalare;
  • lipsa accesorii;
  • au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;
  • nu au fost cumparate de pe www.hainutedragalase.ro;

In cazul refuzarii returului, cheltuielile de transport catre client vor fi suportate in totalitate de acesta.

S.C EXCELLA STIL S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul unor abuzuri, precum returnari repetate.Notificarea returnării produselor se va face numai in scris, la adresa de e-mail contact@hainutedragalase.ro înainte de expedierea acestora.

S.C EXCELLA STIL S.R.L. va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 10 de zile de la data primirii acestora, daca acestea corespund statutului avut la livrarea catre Cumparator, respectiv eticheta si ambalaj original, fara semne de folosire sau uzura; suma înapoiată nu va cuprinde cheltuielile de transport, care vor fi suportate intregral de catre client.De asemenea, produsul va putea fi returnat daca prezinta defecte de fabricatie; conditiile returnarii sunt cele de mai sus. In acest caz,  costul transportului pentru retur va fi suportat de S.C EXCELLA STIL SRL

5. Comentariile utilizatorilor pe site-ul hainutedragalase.ro
Utilizatorii care acceseaza site-ul hainutedragalase.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Excella Stil isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Excella Stil nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Excella Stil si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa contact@hainutedragalase.ro

6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul hainutedragalase.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Excella Stil nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Excella Stil nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului hainutedragalase.ro.

7. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe hainutedragalase.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului hainutedragalase.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.